Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها خبر کسب رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد توسط سه دانشجوی افغانستانی بازتاب بسیاری زیادی در فضای خبری و مجازی کشور پیدا کرده است. این دانشجویان نخبه با تلاش و پشتکار زیاد توانستند در میان هزاران داوطلب در جایگاه نخست رشته های زمین شناسی و تاریخ و روابط بین الملل قرار گیرند. مرتضی شفاهی رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در رشته روابط بین الملل از دانشگاه حکیم سبزواری یکی از همین دانشجویان نخبه افغانستانی است که از راز و رمز موفقیت اش می گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /از چند روز گذشته در رسانه ها مطرح شد که سه نفر از دانشجویان مهاجر افغانستان در کنکور کارشناسی ارشد کشورمان رتبه نخست را کسب کرده اند. در این کنکور، زینب حسینی رتبه یک رشته زمین شناسی از دانشگاه خوارزمی تهران، مرتضی شفاهی رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در رشته روابط بین الملل از دانشگاه حکیم سبزواری و عزیز الله موحدی رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در رشته تاریخ از دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سه دانشجوی نخبه افغانستانی رتبه نخست را به دست آوردند.  تلاش ۶ ماهه برای رسیدن به رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در رشته روابط بین الملل در سبزوار نیز در خصوص چگونگی موفقیت در کنکور اظهار داشت: قبولی در کنکور کارشناسی ارشد یک پروسه زمانی طولانی با پشتکار بالایی را می طلبد، چراکه به دلیل اینکه منابع زیادی وجود دارد، مشخص نیست، سؤالات از کدام منابع می آید. مرتضی شفاهی افزود: هر ساله منابع کنکور کارشناسی ارشد تغییر می کند و به دلیل غیرتشخیص بودن چگونگی سؤالات، باید مطالب مفهومی مطالعه شود. وی با بیان اینکه در رشته روابط بین الملل با حفظ کردن مطالبات به هیچ عنوان نمی توان به موفقیت رسید، ادامه داد: در کنکور کارشناسی ارشد، هر رشته ای متقاضی خود را دارد و در رشته روابط بین الملل نیز رقابت میان دانشجویان بسیار بالا است. رتبه یک کارشناسی ارشد در رشته روابط بین الملل با اشاره به تلاش ۶ ماهه خود برای رسیدن به این رتبه، متذکر شد: برای پذیرفته شدن در کارشناسی ارشد روزانه بیش از ۱۵ ساعت مطالعه می کردم و به مرور از روزانه حدود چهار ساعت مطالعه به ۱۵ ساعت رسیدم. شفاهی به دانشجویان متقاضی شرکت در کنکور کارشناسی ارشد در سال آینده توصیه کرد که روند تست زنی خود را افزایش دهند. وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا برای رسیدن به این رتبه در مؤسسات کنکور شرکت کرده است؟ گفت: به دلیل بالا بودن میزان شهریه ها در مؤسسات کنکور شرکت نکردم، برخی از دوستانم در این مؤسسات شرکت کردند، اما از سرنوشت قبولی آنها اطلاعی ندارم. رتبه یک کارشناسی ارشد در رشته روابط بین الملل در خصوص آینده تحصیلی و شغلی خود نیز افزود: ترجیح می دهم، پس از ادامه تحصیل در دانشگاه تهران به افغانستان بازگردم تا به مردم کشورم خدمت کنم./ نوداد

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • از پیچ و خم تصویب تا حل چالش‌ها
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد